Classic Sport Company > Toimitusehdot 

Toimitusehdot

Yleiset ehdot

 

Tuotteet maksetaan nettikaupassa joko luottokortilla, ennakkoon tilisiirrolla tai valitsemalla vaihtoehdoksi postiennakko. Tuotteilla on myös täydellinen palautusoikeus, asiakas vastaa mahdollisista palautuskustannuksista. Suomen yleiset kuluttajansuojalait ovat tietenkin voimassa.

Toimitusaika on varastotuotteille noin neljä arkipäivää tilauksesta. Tilaustuotteiden osalta toimitusajat vaihtelevat kahdesta viikosta viiteen viikkoon. Toimitus on ilmainen postimaksun osalta jos tilauksen arvo ylittää € 400,-. Tuotteilla on täydellinen palautusoikeus, viikon sisällä toimituksesta, ja vuoden takuu (tuote- tai materiaaliviat).

Tilatessanne pyydämme teitä ilmoittamaan myös puhelinnumeronne. Otamme yhteyttä puhelimitse vain jos siihen on erityistä tarvetta, emmekä käytä tai luovuta puhelinnumeroanne markkinointitarkoituksiin.

Ostaminen ja tekninen tuki:
Nettikauppamme ottaa tilauksia vastaan 24 h/vrk.
Palvelunumero on 0500 709 440 palvelee asiakkaita mielellään henkilökohtaisesti, arkisin aina klo 20 asti ja viikonloppuisin vaihtelevasti.

Toimitusehdot:
Toimitamme tilaamanne tuotteet postitoimituksina.
Itä-Uudellemaalle ja pääkaupunkiseudulle joskus jopa henkilökohtaisesti.
Toimituskulut maksaa tilaaja.

Postitoimipisteestä noutamatta jätettyjen ja / tai asiakkaan tilaaman ja palauttaman väärän tuotteen toimitus- ja palautuskulut laskutetaan tilaajalta jälkikäteen erikseen. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön. Hyvitämme palautetusta tuotteesta 90% sen myyntihinnasta.

Toimituskulut:
Tilauksen arvon ollessa € 1 - 25,- on toimituskulu € 4,25.
Tilauksen arvon ollessa € 26 - 50,- on toimituskulu € 8,50.
Tilauksen arvo € 51 – 400,- toimituskulu on € 10,05.
Kun tilauksen arvo ylittää € 400,- on toimitus ilmainen.
Postiennakolla maksettaessa lisätään postiennakkomaksu € 3,55.

Maksutavat:
Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin

Postiennakko, josta syntyy asiakkaan maksettavaa kulua 3, 55.

Tässä lisätietoa Paytrail-tilistä.
Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?

Paytrail säästää sinut toistuvilta toimitus- ja maksutietojen syöttämisiltä verkko-ostoksilla. Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Jatkossa vahvistat ostoksesi tuhansissa eri verkkokaupoissa yksillä tunnuksilla. Palvelu on ilmainen.

Näin se toimii
1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.
2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.
Tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!

Paytrail-tilin kautta tehtävissä korttimaksuissa maksutapahtuman sopimusosapuolina toimivat Paytrail ja kortin haltija.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Asiakasrekisteri:

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
RAW Marina Oy (y-tunnus 1004609-6),
Savukoskentie 33,
07960 Ahvenkoski,
Finland

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
• Risto Aarnio-Wihuri
puhelin 0500 709 440

REKISTERIN NIMI
Classic Sport Company asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt Classic Sport Companyn:n asiakkaaksi, ostanut Classic Sport Company:ltä tai Classic Sport Company:n verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Classic Sport Company:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Classic Sport Company:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Classic Sport Company:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta Classic Sport Company:n ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Classic Sport Company:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Classic Sport Company:n salasanasuojatulla palvelimella.

 Ostoskori

RAW Marina Oy, Savukoskentie 33, 07960 AHVENKOSKI, Finland
puh. +358 500 709 440, sähköpostiosoite myynti@classicsportcompany.com
Viimeksi päivitetty 2019-04-01 13:07:16